Zendelingen

Zoals genoemd onderteunt De Wijngaard een aantal zendingsprojecten in binnen- en buitenland. Deze ondersteunen we financieel en/of geestelijk.
Dat zijn:

 • project Australië
  In Australië steunen we een christelijk radiostation, Light Digital waarvan Gerard Adriaanse, sinds 2012 de Operations Manager is. Hij is verantwoordelijk voor de programmering en de vrijwilligers. Zijn vrouw Rebeca verzorgt het uitzendklaar maken van de verschillende radioprogramma's voor LightFM en LightDigital.
  website: adriaanses.wordpress.com
 • project Debriefing
  Hier ondersteunen we Arie en Nieke Baak, die in Nederland en daarbuiten betrokken zijn bij het coachen en debriefen van zendelingen en leiders uit de gemeenten.
 • project Brussel
  Hier ondersteunen we een team dat op straat werkt. Jan en Chunan Janse werken in Brussel onder prostituees en vertellen van Zijn Liefde bij de voedseluitreiking op stations en in parken.
 • project Haïti
  In Haïti ondersteunen we het werk van Hope Force International. Binnen deze organisatie werken René en Marianne Lako aan de wederopbouw van dorpen en gevens zij onderwijs aan de plaatselijke bevolking.
  website: lakomission.wordpress.com
 • project Siera Leone
  Hier ondersteunen we een medical coördinator, Sandra Lako, in het enige kinderziekenhuis van Sierre Leone. Zij werkt voor de Britse organisatie Welbodi Partnership.
  website: sandralako.blogspot.com
 • project Utrecht
  Hier ondersteunen we het werk van Jan en Roberta Zwart van de stichting Frontiers, die onder de moslims werken in Utrecht.
  website: www.frontiers.nl