zondag 16 april 2023

Samenkomst • spreker: Mart-Jan van der Maas

Elke zondag ben je van harte welkom in onze gemeente te Oost-Souburg. We beginnen om 10.00 uur.

De spreker deze zondag is Mart-Jan van der Maas.
Na een carrière in de petrochemische industrie heeft Mart-Jan – samen met zijn gezin – van 2014 tot en met 2020 in Cambodja geleefd, in het verlangen daar Jezus bekend te maken. Daar heeft hij de organisatie Alongsiders leren kennen (en een kampterrein helpen bouwen). Terug in Nederland/Europa geeft hij leiding aan de Alongsiders-‘movement’.
Vol passie zet hij zich in voor discipelschap. Hij wil de kerk helpen dit concreter vorm te geven. Zijn droom is dat wij samen – jongeren, ouderen, alle christenen – de taak om discipelen van Jezus te maken serieus nemen en concreet oppakken. Wat Jezus ons voorleefde, en wat Mart-Jan in Cambodja heeft gezien, kan in Nederland ook.
Mart-Jan is man van Talitha en trotse vader van drie kinderen. Hij geniet ervan om nieuwe initiatieven op te zetten, te zeilen, gitaar te spelen en in de natuur te zijn.

Tijdens de dienst is er voor de kinderen van 0-12 jaar een kinderdienst.
Eerst zitten de kinderen bij hun ouders in de grote zaal en rond 10:15 uur mogen zij naar de kinderlokalen gebracht worden.

Na de samenkomst is er tijd voor ontmoeting en wordt er koffie en thee op verschillende plaatsen in het gebouw aangeboden. De jonge mensen kunnen na de dienst chillen in lokaal blauw.

De dienst is ook te volgen via livestream. Om live mee te kijken klik op deze link.