De Wijngaard: betrokken, liefdevol en gastvrij

Jongeren (15-18 jaar)

Iedere twee weken komen we op vrijdagavond bij elkaar in de jeugdruimte (het blauwe lokaal) in de Wijngaard. Alle jongeren van 15 tot 18 jaar zijn welkom, ook vrienden en vriendinnen mogen uiteraard meekomen!
We houden van gezelligheid, we kletsen en lachen veel maar ook worden er serieuze gesprekken gevoerd. We behandelen actuele thema's aan de hand van de Bijbel.
Om de paar weken organiseren we een leuke avond, waarin vooral ontspannen de bedoeling is. Het kan een filmavond zijn maar ook gekke spelletjes of lekker eten met elkaar. Een keer per jaar gaan we samen met de tieners op kamp.

Contactpersoon
Maaike Vaneveld: mevaneveld@hotmail.com

Als jongeren en leiding willen we doelgericht bezig zijn in ons leven. Daarom staan de volgende doelen centraal:

Bouw je geloof (Efeze 4:15)
Kiezen voor Jezus vraagt om actie. Jezus wil graag dat we Hem volgen en op Hem gaan lijken. Door te bidden, bijbel te lezen en daar samen over te praten, gaan we groeien in ons geloof. Dat maakt ons sterk.

Leef voor God (Romeinen 12:1)
Voor God leven is meer dan naar de kerk gaan. Het gaat om heel je manier van leven. Als je geniet van het feit dat God altijd bij jou is en als je Hem eer geeft met jouw stijl van leven, noemen we dat aanbidding.

Ontdek je talenten (1 Petrus 4:10)
Iedereen heeft van God talenten gekregen, iets wat je goed kan zoals sport, taal of creativiteit. Dat maakt jou uniek. God geniet ervan als je dingen doet die je goed kan en zo bouw aan Zijn Koninkrijk.

Maak vrienden (Efeze 2:19)
Als je leeft met God, ben je Zijn kind en hoor je bij Zijn gezin. Dat is een plek waar je je thuis mag voelen. Bij de tieners willen we elkaar leren kennen, met elkaar fun hebben en verantwoordelijk zijn voor elkaar.

Deel je leven (Handelingen 1:8)
God heeft ons uitgekozen om het goede nieuws van Jezus te delen met anderen. Als wij ons leven aan Jezus hebben gegeven, is evangelisatie een kwestie van ons leven delen met de mensen om ons heen.

Activiteiten
Livestream en preken
Samenkomsten
Kinderdiensten
Iedere zondag samenkomst om 10.00 uur • Kanaalstraat 8, Oost-Souburg