De Wijngaard: betrokken, liefdevol en gastvrij

Samenkomsten

Iedere zondagmorgen komen we om 10.00 uur samen in ons gebouw aan de Kanaalstraat 8 in Oost-Souburg.

We hebben een ruime tijd van lofprijzing en aanbidding om onze God te eren, en om samen voor de troon van God te komen. De lofprijzing en aanbidding wordt begeleid door het aanbiddingsteam onder leiding van een zangleider of -leidster. Ook is er ruimte voor onderwijs. De prediking kan zowel door een man als door een vrouw worden verzorgd. Tijdens de samenkomst is er ruimte voor de gaven en bedieningen van de Heilige Geest. Ook is er gelegenheid voor (persoonlijke) voorbede en nazorg (persoonlijk gebed tijdens en na de dienst). Na de dienst ontmoeten we elkaar in de Rank onder het genot van koffie of thee. Er is ook een boekentafel met allerlei christelijke lectuur.

Avondmaal

Op de eerste zondag van de maand vieren we avondmaal. Daarin gedenken we dat Jezus Christus aan het kruis is gestorven. Iedereen die wedergeboren is en Jezus als zijn/haar Verlosser heeft aangenomen, mag deelnemen aan het avondmaal. Lidmaatschap van de gemeente is geen vereiste. Wel wordt verwacht dat ieder die aan het avondmaal deelneemt bijbelse leefregels in acht neemt.

Zendingszondag

De tweede zondag van de maand staat in het teken van de zending, waarbij het nieuws van onze zendelingen wordt doorgegeven. Meer over onze zendelingen leest u op de pagina 'zending'.

Bijzondere diensten

Meerdere keren per jaar worden diensten met een speciaal karakter of gericht op een speciale doelgroep gehouden. Dat kunnen bijvoorbeeld kinder- en jeugddiensten zijn, maar ook een dienst op de ‘zondag van de lijdende kerk', of een ‘Israël-zondag’. Twee keer per jaar is er een dienst in het kader van de Micha-campagne. Ook is er twee keer per jaar een dienst waarbij iemand vanuit het zendingsveld komt spreken.

Livestream en preken
Activiteiten
Kinderdiensten
Samenkomsten
Iedere zondag samenkomst om 10.00 uur • Kanaalstraat 8, Oost-Souburg